Blog

 • Så nemt får du forbundet dine Samsung enheder med dit MDM system, med Samsung Knox Mobile Enrollment

  Så nemt får du forbundet dine Samsung enheder med dit MDM system, med Samsung Knox Mobile Enrollment

  Samsung Knox Mobile Enrollment (KME) Den mest populære Samsung Knox service er Samsung Knox Mobile Enrollment – hermed en beskrivelse til at komme godt i gang. Tilføj uendelig antal enheder til virksomhedens MDM system, uden at skulle håndtere hvert enkelt device manuelt. Med Samsung Knox Enrollment, skal brugerne blot tænde for deres enhed og forbinde til netværk eller WiFi, og så er enheden enrolled til virksomhedens MDM system. Dette kan spare rigtig meget tid i IT afdelingen, samtidig med, at det gør oplevelsen for brugeren af enheden langt bedre. Knox enrollent Hvordan fungerer det? Når du køber nye Samsung enheder, er …Read More »
 • [Guide] Hvad er Samsung Knox?

  [Guide] Hvad er Samsung Knox?

  Hvad er Samsung Knox Samsung Knox er en betegnelse der dækker over en lang række af de fordele/muligheder der er ved Samsungs enheder. Samsung har bygget Knox platformen ind i alle deres enheder fra fabrikken, både i hardware og software, der styrker enhedernes sikkerhed. Sikkerheden inkluderer ligeledes en sikring, der gør at hvis enhederne bliver forsøgt kompromitteret ved fx at roote en Samsung enhed vil sikringen blive brudt og enhedens sikkerhedsfeatures forsvinder. Samsung Knox Lag Læs også: Samsung og Ingram Micro Danmark i nyt partnerskab Den hardware og softwaremæssige sikkerhed på Samsungs enheder, er kun en lille del af hvad Samsung Knox …Read More »
 • Skræddersy dine Samsung enheder til DIT behov med Samsung Knox Configure

  Skræddersy dine Samsung enheder til DIT behov med Samsung Knox Configure

  Samsung Knox Configure (KC) Af navnet ”Configure” er dette en unik service, der giver mulighed for, at lave en lang række konfigurationer på virksomhedens Samsung enheder, så de er tilpasset og skræddersyet til forskellige typer af behov for brugeren. Alle enheder bliver konfigureret på en cloud-baseret platform. Nogen af de tilpasninger der kan laves, er blandt andet: Sæt restriktioner på Wifi (ex. må kun benytte cooporate wifi af sikkerhedsårsager) NFC kan deaktiveres Der kan løbende pushes informationer ud fra virksomhedens servere med konfigurationer af Apps, eller restriktioner Whitelist eller Blacklist Apps, webpages. Lås for brug af Kamera, USB Storage, SD-Card eller …Read More »
 • Sådan adskiller du arbejdsrelateret og privat indhold med Samsung Knox Workspace

  Sådan adskiller du arbejdsrelateret og privat indhold med Samsung Knox Workspace

  Samsung Knox Workspace Samsung Knox Workspace giver muligheden for, at isolerer følsomme – og arbejdesrelaterede data og informationer I en crypteret “container”. Det gør, at man kan adskille personlig og arbejdsmæssig brug af telefonen. Fordelen for både medarbejder og virksomhed er ligeledes, at når medarbejderen stopper, og eventuelt vælger at beholde telefonen, kan man udelukkende slette alt indhold i containeren, og enheden kan derfor nemt fortsat benyttes, dog uden virksomhedsdata. Containeren kan administreres remote af virksomhedens IT afdeling, imens indhold som billeder og tekstbeskeder forbliver privat, og ikke kan tilgås. Samsung Knox Workspace giver virksomheder friheden til, at tilpasse arbejdsdelen …Read More »
 • Hvordan kontrollerer man telefoners firmware med Samsung E-Fota?

  Hvordan kontrollerer man telefoners firmware med Samsung E-Fota?

  Samsung E-FOTA (Enterprise Firmware Over-TheAir) Med en flåde af en masse forskellige enheder i virksomheden, kan det være svært at styre, hvornår og hvordan enhederne bliver opdateret – dette er muligt på Samsung enheder med Samsung E-FOTA. Det har den klare fordel, at man kan holde opdateringer tilbage, indtil man har fået tilpasset virksomhedens apps, og sikret de kører som de skal på den nye firmware til telefonen, hvorefter man kan tillade opdateringer. På den måde, forhindrer man, at virksomhedens apps crasher utilsigtet og hindrer medarbejderne i, at udføre deres arbejde med de dertilhørende apps. Dette kunne specielt i den offentlige …Read More »
 • Hvordan kan Apple DEP være relevant for din forretning?

  Hvordan kan Apple DEP være relevant for din forretning?

  Hvad er Apple DEP (Device Enrollment Program)   Når man i en virksomhed benytter Apple enheder til sine medarbejdere er der med Apple Device Enrollment Program en række fordele man kan drage nytte af. Device Enrollment Programmet giver en hurtig og strømlinet måde at distribuere virksomhedernes Mac-, Apple TV- eller iOS-enheder, uanset om de købes direkte fra Apple eller gennem Apple Authorized Resellers. Automatiser indstillinger for mobil enhedsadministration (MDM) for hver enhed, så når de er aktiveres, konfigureres med kontoindstillinger, apps og adgang til virksomhedstjenester i luften. Der er ikke behov for scanningstjenester, og det er ikke nødvendigt for IT at fysisk få …Read More »
 • iDeal of Sweden – et modebevidst valg

  iDeal of Sweden – et modebevidst valg

     HISTORIEN BAG Idéen som blev til grundlaget bag iDeal Of Sweden’s første produkt, stammede fra et tilfældigt møde med en modebevidst kvinde på en café i Stockholm. Hun havde en helt unik og kreativ stil, som fangede grundlæggerne Joachim Lindström og Filip Ummers interesse. Stilen var nøje koordineret og tøjet vækkede opsigt. Men én ting manglede, en detalje som resulterede i, at hendes outfit var ufuldstændigt – nemlig telefonen på bordet foran hende. Det gik det op for Joachim og Filip, at de fleste ikke havde et stilet cover til deres telefoner – enheden som folk bruger dagligt og …Read More »
 • Den ældre generation springer skalaen i smartphone forbruget

  Den ældre generation springer skalaen i smartphone forbruget

  Teknologiens verden overhaler sig selv konstant og den yngre generation 18-30 årige er med på beatet og opdaterer sig selv på alle mulige medier; Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp og #hashtag er blevet en del af den daglige tale.   I svinget blev den ældre generation 70+ dog overhalet, men de er ved at komme godt efter det. Udfordringen for den ældre generation som ofte er nye på smartphone vognen er faktisk, at de ikke kan bruge de gængse modeller på markedet da de hurtigt ”farer” vild og ikke aner hvad de skal gøre. Dette resulterer ofte i, at de ikke …Read More »
 • [Top 10] Sådan holder du dig opdateret på trends og nyheder i mobil branchen

  [Top 10] Sådan holder du dig opdateret på trends og nyheder i mobil branchen

  Ingram Micro har samlet en liste over vores 10 favorit sider, til at holde sig opdateret over produkt nyheder og trends i mobil branchen Samsung nyheder https://news.samsung.com/global/ http://techlife.samsung.com/ http://www.samsungmobilepress.com/ Samsung for Business   Nyheder der dækker alle brands https://www.mobilsiden.dk/ https://mobil.nu/ https://meremobil.dk/ https://www.gsmarena.com/   Vores favorit tech podcast https://meremobil.dk/category/podcast/ https://www.engadget.com/rss.xmlRead More »
 • Det mest populære tilbehør til medarbejder telefoner

  Det mest populære tilbehør til medarbejder telefoner

  Når man som virksomhed vælger at indkøbe telefoner til sine ansatte er der en række tilbehør der ofte bliver benyttet, da det yder ekstra sikkerhed til telefonen, så den ikke går i stykker, men som ligeledes er ekstra funktionel. Vi har her samlet en oversigt over det mest benyttede tilbehør til Samsung telefoner, samt hvorfor. PanzerGlass – skærmbeskyttelse                   PanzerGlass er favoritten når vi ser på tilbehør. Her får du ultimativ skærmbeskyttelse, så man undgår udgifterne ved at skulle skifte skærmen i tilfælde af, at uheldet er ude. Omkostningen for et stykke …Read More »