Blogg

 • [Top 10] Sådan holder du dig opdateret på trends og nyheder i mobil branchen

  [Top 10] Sådan holder du dig opdateret på trends og nyheder i mobil branchen

  Ingram Micro har samlet en liste over vores 10 favorit sider, til at holde sig opdateret over produkt nyheder og trends i mobil branchen Samsung nyheder https://news.samsung.com/global/ http://techlife.samsung.com/ http://www.samsungmobilepress.com/ Samsung for Business   Nyheder der dækker alle brands https://www.mobilsiden.dk/ https://mobil.nu/ https://meremobil.dk/ https://www.gsmarena.com/   Vores favorit tech podcast https://meremobil.dk/category/podcast/ https://www.engadget.com/rss.xmlRead More »
 • Det mest populære tilbehør til medarbejder telefoner

  Det mest populære tilbehør til medarbejder telefoner

  Når man som virksomhed vælger at indkøbe telefoner til sine ansatte er der en række tilbehør der ofte bliver benyttet, da det yder ekstra sikkerhed til telefonen, så den ikke går i stykker, men som ligeledes er ekstra funktionel. Vi har her samlet en oversigt over det mest benyttede tilbehør til Samsung telefoner, samt hvorfor. PanzerGlass – skærmbeskyttelse                   Panzerglass er favorritten når vi ser på tilbehør. Her får du ultimativ skærmbeskyttelse, så man undgår udgifterne ved at skulle skifte skærmen i tilfælde af, at uheldet er ude. Omkostningen for et stykke …Read More »
 • Hvad der gør dbramante1928 anderledes i forhold til andre producenter

  Hvad der gør dbramante1928 anderledes i forhold til andre producenter

    Siden 2011 har den danske virksomhed dbramante1928 designet og produceret deres egne håndlavet produkter, alt fra mobilcovers og iPad covers, til computer tasker og weekend bags. Hvert produkt er nøje håndlavet på deres egen fabrik i Kolkata, Indien, af dygtige håndværkere, der bruger de fineste materialer og full-grain leather – hvilket betyder at produkterne holder længere og med tiden udvikler en unik form for patina. Derfor er der i dag mange kunder, som vender tilbage og køber flere af deres unikke produkter, da produkterne sætter et personligt aftryk og har en god fortælling.   Handcrafted  – Affordable Luxury  Alle …Read More »