At være en del af Ingram

“The Promise of Technology” er mere end et brand løfte. Det er den måde, vi tænker, handler og leverer på. Vi hjælper vores samarbejdspartnere til at lykkes ved at yde logistiske og tekniske løsninger af høj kvalitet. Det er de unikke mennesker ved Ingram og vores stærke værdier, der sikrer værdi for os og vores samarbejdspartnere.

Medarbetare

En respektfuld og innovativ arbejsdsplads 

At have en mangfoldig og rummelig arbejdsplads er en selvfølge. Vi tror på at uhøjtideligt og åbent miljø, hvor folk er værdsat for deres forskelle, og hvor vi arbejder sammen for at opnå succes. Ingram Micro giver dig med andre ord et sjov, afslappet og venligt arbejdsmiljø!

At skabe resultater gennem kreativitet og innovation er vigtigt for os. Vi arbejder i en hektisk og foranderlig branche og vi ser konstant mange muligheder for at udvikle vores forretning og opnå større succes. Hvis du ser muligheder i forandring, vil du få på godt med os.

Mange muligheder for at udvikle

Ingram Micro er på forkant med de nyeste teknologier og innovationer. Vi samarbejder med verdens førende producenter og kunder. Hvis du trives i et hurtigt tempo, hvor der er konstant forandring og udvikling, vil du med os få mange muligheder for at fremme din karriere. Vi tilbyder en arbejdsplads fuld af muligheder for udvikling og avancement baseret på indsats.

 

Ledige stillinger:

Product Manager (deadline: hurtigst muligt)

Vi er et stærkt multibrandhus og vores leverandører og kunder oplever, at vi har fingeren på pulsen i forhold til tendenser på markedet. Vi har netop fået distributionsrettigheder til det stærke brand Dell og derfor søger vi nu en troværdig Product Manager med et kommercielt mindset, der får ansvar for samarbejdet med Dell.

Dette er den ideelle position for dig, der ønsker at være specialist inden for dit område og som er i stand til at opbygge stærke relationer og føre gode idéer ud i livet.

Idéudvikling i tæt dialog med leverandøren

I stillingen som Product Manager har du tæt kontakt med Dells Channel Development Manager og du er Ingrams specialist på Dell pc’er og servere.

Dine primære opgaver og ansvarsområder knytter sig til:

  • Tæt samarbejde med salgsafdelingen i forhold til opsætning af kampagner m.m.
  • Komme med idéer til og udarbejde planer for udnyttelse af markedsføringsmidler
  • Holde overblik over forskellige bids/special deals
  • Du har ansvaret for at hjælpe ved produktspørgsmål
  • Ansvar for processerne omkring Dells produkter
  • Udarbejdelse af ugentlige rapporter omkring vores samarbejde med Dell
  • Dit arbejdssted vil være på vores kontor enten i Glostrup, men du må forvente regelmæssig rejseaktivitet til vores kontor i Kolding.

Klik her mere info og ansøgning.

 

Key Account Manager (deadline: hurtigst muligt)

Kan du styrke Dells position på markedet?

Så er jobbet som Key Account Manager måske lige jobbet for dig. Vi har indgået aftale med det stærke brand Dell om distributionsrettigheder i Norden og derfor har vi en attraktiv åben position i vores danske salgsteam.

Vi er et stærkt multibrandhus og glade for at kunne føje Dell til vores samarbejdspartnere. Vores leverandører og kunder oplever, at vi har fingeren på pulsen i forhold til tendenser på markedet.

Dette er den ideelle position for dig, der kan lide at sætte dit fingeraftryk på udviklingen og ved hvad, der skal til for at få succes med nye forretningsområder.

Opbygning af nyt forretningsområde

Technical solutions er et strategisk indsatsområde for Ingram Micro og der vil være stort fokus på at hjælpe dig til at få succes i jobbet som salgsansvarlig for vores pc- og serverløsninger. Du kan hente stor opbakning og sparring fra dine nordiske og europæiske kolleger, der har flere års erfaring med dette forretningsområde.

Klik her mere info og ansøgning.