Samsung E-Fota

Hvordan kontrollerer man telefoners firmware med Samsung E-Fota?

Samsung E-FOTA (Enterprise Firmware Over-TheAir)

Med en flåde af en masse forskellige enheder i virksomheden, kan det være svært at styre, hvornår og hvordan enhederne bliver opdateret – dette er muligt på Samsung enheder med Samsung E-FOTA. Det har den klare fordel, at man kan holde opdateringer tilbage, indtil man har fået tilpasset virksomhedens apps, og sikret de kører som de skal på den nye firmware til telefonen, hvorefter man kan tillade opdateringer. På den måde, forhindrer man, at virksomhedens apps crasher utilsigtet og hindrer medarbejderne i, at udføre deres arbejde med de dertilhørende apps.

Dette kunne specielt i den offentlige sektor, og sundhedssektoren være meget essentielt.

Læs også: Hvad er Samsung Knox?

Yderligere fordele ved E-FOTA

  • Ingen bruger interaktion: Brugerne skal intet gøre i forbindelse med opdateringerne. De pushes blot når det hele er klar til at blive eksekveret.
  • Planlæg opdateringerne: Man kan planlægge opdateringer af enheder på et tidspunkt der ikke er kritisk for forretningen, eller hvor brugerne er dybt afhængige af, at enheden virker som forventet. Man kunne fx. planlægge opdateringer til at blive afviklet i weekenden, så det ikke konflikter med dagligdagens opgaver.
  • Gruppe opdateringer: Du kan pushe opdateringer afsted til specifkke grupper i organisationen, således at det kan nå at blive testet i drift hos en lille afdeling, inden alle opdateringer rulles ud til hele organisationen

Vil du vide mere?

Daniel Stentebjerg Petersen
Daniel Stentebjerg Petersen

Daniel Stentebjerg Petersen

Product Manager, Samsung Knox Solution Specialist

Daniel.petersen@ingrammicro.com